Solager – Nyhedsbrev fra bestyrelsen nr. 1 – 2019

Generalforsamling

Tak for en god GF den 24. februar, desværre var kun 29 haver repræsenteret, vi i bestyrelsen vil gerne opfordre til at I deltager. Vi beklager at referatet var lidt forsinket, det er at finde på hjemmesiden.

Sæson start 2019

Foråret er vågnet, sæsonen startede vanligt 1. april. Vi har kørt skraldespandene ud og tændt for vandet. Hvis vejrudsigten melder natte frost, kan vi blive nød til at lukke midlertidig for det. Grenbunken bliver hentet mandag d. 6. maj. Der er leveret grus til at fylde i hullerne på vores fælles vej.

Fælles arbejdsdag

Forårs fællesarbejdsdagen er på lørdag d. 11. maj, kl.10-14, vi mødes ved søen.

Vicevært

Vi har fået ny vicevært, det er Mikkel fra have 61. Hans primære opgave er at slå græsset på vores fællesarealer, evt. andre opgaver planlægges i samarbejde med bestyrelsen. Mikkel har tidligere arbejdet som vicevært og håndværker, og har et grundkursus som mekaniker.

Svar på henvendelse fra medlemmer

Vi har i perioder rigtig travlt i bestyrelsen, særligt op til sæson start. Vi afholder bestyrelsesmøder ca. hver 4-6 uge. Nogle henvendelser kan vi nemt og hurtigt svare på, andre kræver at vi får det drøftet på et møde først, derfor beder vi jer om at være tålmodige, vi bestræber os på at svare indenfor 10 dage.

Mvh Bestyrelsen

Stine, Evan, Mads, Maria Ro og Thea